pošaljite upit

info@tempo-biz.eu

nazovite nas

+385 (0)52/851-833

Novosti

Eu projekt

AEOC status ovlaštenog gospodarskog subjekta

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da Tempo d.o.o. posjeduje AEOC certifikat, odnosno status ovlaštenog gospodarskog subjekta.

Status AEO je međunarodno priznata oznaka kvalitete, što znači da tvrtka ispunjava sve propisane kriterije kvalitete gospodarskog subjekta te da je poslovanje u potpunosti u skladu sa carinskim propisima, odgovarajućim standardima vođenja poslovne evidencije, poslovne sigurnosti, financijske likvidnosti i zaštite po propisanim sigurnosnim standardima.

AEO certifikat omogućava brži protok roba i dokumentacije, fleksibilnost u pogledu mjesta carinjenja, mjesta pregleda robe i niz drugih prednosti u carinskim postupcima. Certifikat dodjeljuje Ministarstvo financija Republike Hrvatske, Carinska uprava i vrijedi za cijelo područje EU.

Ovaj status je zapravo veliko priznanje našoj tvrtki i našim djelatnicima, a Vama daje garanciju kvalitete usluge i sigurnost poslovanja. Certifikat omogućuje da tvrtka bude prepoznata kao pouzdani partner u području sigurnosti i zaštite u sklopu Sporazuma o uzajamnom priznavanju koje EU ima potpisane s nizom zemalja u cilju sigurnosti lanca opskrbe.

Našim klijentima zahvaljujemo što su nas izabrali i dugim nizom godina potvrdili i u nama prepoznali kvalitetnog partera. Nadamo se i daljnjoj uspješnoj suradnji.


02.02.2021

Nove pogodnosti

Pored graničnih ispostava i poslovnica koje fizički pokrivamo, u mogućnosti smo za Vas otvoriti svaki carinski postupak (T1, T2, T2L) ili posredovati pri robnom carinjenju (uvoz ili izvoz) na bilo kojoj unutarnjoj ili graničnoj ispostavi od 0-24 h, prema prethodnom dogovoru, a sve to slanjem potrebnih podataka na e-mail ili viber.

Samim time smanjujete nepotrebno čekanje na graničnim ispostavama te olakšavate i ubrzavate svoje poslovanje, a mi Vam u najkraćem mogućem roku vraćamo kontrolni carinski broj (MRN) s kojim se prijavljujete na carinu.


28.04.2020